Fie ca sunt realizate pe o platforma de ciment de a carei amplasare se ocupa insusi proprietarul foisorului, sau direct pe gazonul de iarba, un foisor de gradina isi pastreaza in continuare efectul sau principal. Si anume acela de a creare a unui loc ideal de petrecere a timpului in natura, in aer liber.

20140808_183933_Android
Acolo unde puteti avea parte de cele mai frumoase clipe, atat singur, cat si alaturi de familie sau prieteni. Unde gradul de intimitate este unul destul de ridicat, in functie de modelul de foisor preferat. Si pentru ca tot am adus vorba despre faptul ca foisoarele de gradina pot fi confectionate in diferite modele.
Asta inseamna ca, anumite modele de foisoare se pot face utile pe toata perioda anului, indiferent de anotimp.
Bineinteles, prin dotarea respectivului model de foisor cu o serie intreaga de accesorii necesare pentru asigurarea unui bun ambient chiar si in sezonul rece.

20150418_165741
Cele mai durabile foisoare de gradinea sunt cela realizate din lemn de rasinoase, daca si numai daca respectivul material este bine tratat impotriva actiunii intemperiilor.
Firma noastra asigura o buna protectie contra agentilor externi prin aplicarea a trei straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.
In aceste conditii indiferent de culoare, foisorul beneficiaza de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi.

20140808_184209_Android
Insa, in cazul acoperisului protectia se realizeaza cu ajutorul sindrilei bituminoase de calitate superioara.
Dar pana sa treceti la amenajarea unui astfel de corp de mobilier pentru curte sau gradina, este bine de stiut faptul ca este nevoie sa realizati masuratorile necesare si utile pentru stabilirea exacta a locului de amplasare al foisorului.

20150418_165951
Astfel incat acesta sa nu influenteze in mod negativ amenajarea peisagistica si nici traficul din interiorul respectivei curti.
In functie de locul disponibil, este de preferat ca aceste foisoare sa fie realizate la dimensiuni bine stabilite si derect proportionale cu imobilul din imediata apropiere, astfel incat sa nu poata eclipsa imobilul.
De regula, foisoarele sunt amplasate in spatele casei, in gradina, sau la marginea baltilor. Acolo unde gradul de utilitate poate fi la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Iar atunci cand foisorul poate fi transformat cu mare usurinta intr-o bucatarie de vara, acesta este de preferat sa fie amplasat cat mai aproape de imobil, cu posibilitatea de a fi racordat la utilitati precum electricitate, gaze, apa, canal.

20150418_170430
Toate aceste detalii reprezinta elementele de baza necesare si care trebuie stabilite cu mult timp inainte de a fi amplasat foisorul de gradina.
In cazul in care perimetrul curtii dumneavoastra este unul cel putin generos, locul de amplasare al foisorului poate fi oriunde. Important este ca accesul la foisor sa se faca extrem de usor, prin alei largi bine definite.
Odata stabilit si acest aspect, puteti trece si la amenajarea interioara a foisoarelor. Cu corpuri de mobilier realizate din acelasi material de mare efect pentru un astfel de accesoriu de vis.
Poate fi vorba aici despre bancute, canapele, scaune sau fotolii si mese, de diferite dimensiuni.
Astfel incat acestea sa nu impiedice traficul de la interiorul foisorului.
Odata indeplinite toate aceste conditii, va puteti bucura de clipe de neuitat petrecute in foisorul dumneavoastra, alaturi de familie si prieteni.

20140808_183709_Android
Iar despre culoarea foisorului, nici nu mai poate fi vorba. Deoarece firma noastra va asigura de o varietate de peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.