Set de dormitor Cubina pentru toata lumea

Dupa insasi denumirea sa, acest model de set de dormitor Cubina necesar pentru toata lumea beneficiaza de forme geometrice bine definite. Dar si de un pret extrem de accesibil pentru orice buzunar.

Patul este realizat din pal melaminat de calitate superioara cu tablie si doua noptiere extrem de interesante.

Si se bazeaza pe existenta unui cadru principal din lemn, cu un fund din pal si o forma destul de generoasa ca si spatiu de odihna si relaxare. Si care necesita la interiorul camerei existenta unui spatiu destul de generos.

Iar cea de a doua piesa de rezistenta este sifgonierul.

Acesta este realizat pe baza aceluiasi material de mare valoare, palul melaminat de culoare neagra.

Ca si design, sifonierul este combinat in partea din mijloc tot cu pal melaminat, dar de alta textura. Ceea ce face ca acest corp de mobilier sa capete un aspect exterior de o valoare aparte.

Si pentru ca aici vorbim de un corp de mobilier deosebit de interesant, la interior sifonierul este compartimentat cu caturi atat de necesare pentru depozitarea produselor de volume ceva mai reduse. Cat si cu spatii destinate pentru articolele vestimentare cu volume mult mai mari.

In conditiile date, acest model de set de dormitor Cubina necesar pentru toata lumea reprezinta una dintre cele mai fiabile si avantajoase idei de amenajare a unui apartament obisnuit, sau chiar a unuia cu un anumit grad de eleganta, confort si relaxare.

Set de dormitor Cubina pentru toata lumea01 Set de dormitor Cubina pentru toata lumea02 Set de dormitor Cubina pentru toata lumea03 Set de dormitor Cubina pentru toata lumea04 Set de dormitor Cubina pentru toata lumea05