Set dormitor Bella de calitate superioara

Acest model de set de dormitor Bella de calitate superioara reprezinta un set de corpuri de mobilier tapitate cu un material extrem de interesant rezistent la trafic intens si care poate fi obtinut in diferite nuante si culori.

Sau care se poate fransforma in orice clipa intr-un produs ideal si necesar pentru amenajarea propriei case.

Noul set de dormitor este compus dintr-un pat matrimonial al carui cadru principal este realizat din lemn masiv complet tapitat cu un material din stofa rezistent la trafic intens.

Patul este realizat sub amprenta unui design modern cu accente contemporane, ba chiar avangardiste.

Si astfel patul se poate incadra cu mare succes in categoria corpurilor de mobilier de mare definitie si care lasa impresia ca leviteaza.

Interesant la acest model de pat este chiar modul de realizare a tabliei patului. Cea care se poate transforma cu mare usurinta intr-o tetiera necesara si utila pentru mentinerea capului intr-o pozitie optima ori de cate ori este nevoie.

In forma prezentata, modelului respectiv de pat nu i se poate reprosa absolut nimic.

Iar sifonierul din cadrul setului de dormitor Bella este conceput de asemenea tot pe baza acestui material de mare valoare, asa cum este palul melaminat de inalta calitate.

Sifonierul beneficiaza de utilitatea celor doua usi culisante, dintre care una din ele este complet tapitata cu mateialul de stofa folosit la tapitarea patului.

Iar in ce priveste compartimentarea de la interior a sifonierului, aceasta este realizata dupa ultimele standarde. Cu spatii destinate intregii game de produse si articole textile.

Pentru realizarea acestei garnituri de mobilier designerii de top au optat pentru combinarea a doua nuante tari. Este vorba de alb si mov. Acestea reusind sa obtina efectul scontat.

Insa, acest model de set de dormitor Bella de calitate superioara poate fi comandat in diferite nuante si combinatii de culori, in functie de disponibilitatile producatorului.

 

Set dormitor Bella de calitate superioara01 Set dormitor Bella de calitate superioara02 Set dormitor Bella de calitate superioara03 Set dormitor Bella de calitate superioara04 Set dormitor Bella de calitate superioara05