Set dormitor Mondo

Una din cele mai complexe si moderne garnituri de mobilier necesare pentru amenajarea unei camere de dormitor este chiar acest set dormitor Mondo.

Obtinut prin imbinarea palului melaminat de calitate superioara pentru care producatorul a optat catre doua nuante de mare efect.

Fiind vorba aici chiar despre nuantele care se disting cu mare usurinta chiar si din imaginile postate de noi.

Altfel spus respectivul set de mobilier este alcatuit prin imbinarea principalelor piese de mobilier, dintre care amintim aici patul matrimonial. Una dintre piesele de valoare ale unui dormitor obisnuit.

Si care va poate asigura de tot confortul necesar, fie ca este vorba de zi sau noapte.

Asta, daca si numai daca modelul respectivului set de dormitor se bucura si de existenta unei saltele care sa se poata plia pe necesitatile intregii familii.

La acest set de dormitor Mondo, patul matrimonial este foarte bine distantat de la nivelul parchetului astfel incat aerul este lasat sa circule liber. Situatie in care mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

In alta ordine de idei, patul este continuat in partea superioara cu o tablie realizata din acelasi material de calitate superioara.

Acolo unde sunt amplasate si cele doua noptiere atat de utile si necesare.

Sifonierul, cea de a doua piesa de mobilier foarte importanta pentru amenajarea unui dormitor este bine confectionat, pe baza aceluiasi pal melaminat. Si beneficiaza de o buna compartimentare la interior.

Cu spatii necesare pentru aranjarea diferitelor articole textile si vestimentare de mici dimensiuni.

Cat si cu un suport pentru umerase atat de necesar in cazul articolelor vestimentare de dimensiuni ceva mai mari.

Iar la exterior, sifonierul este prevazut cu doua usi culisabile de mari dimensiuni. Acolo unde se regasesc si alte doua oglinzi destul de voluminoase.

Si asta nu e tot. Pentru ca, respectivul set dormitor Mondo este atent completat si cu o comoda formata pe baza a trei sertare generoase ca si volum interior. Si care isi poate dovedi utilitatea in orice moment.