Seturi de dormitoare ieftine Toledo

Modelul de pat Toledo se integreaza cu mare succes in categoria acelor seturi de dormitoare ieftine, pentru care eleganta si confortul sunt doua caracteristici esentiale.

Acest pat matrimonial de mare efect pentru casa este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv complet tapitat cu piele ecologica. Sau dupa preferinte, cu piele naturala, la fel cum se poate proceda si in cazul tabliei patului.

Si asta nu e tot.

Pentru ca, la interior patul este dotat cu un sistem metalic cu pistoane necesar pentru ridicarea somierei.

Aceasta din urma are rolul esential de suport principal pentru saltea, in vederea mentinerii acesteia intr-o pozitie optima.

In forma prezentata, acest model de pat Toledo poate fi o reala oportunitate de amenajare a unui dormitor. In asociere directa cu oricare alt model de sifonier din cele disponibilein cadrul firmei noastre. Si fie vorba intre noi, aveti de unde alege!

Asa ca puteti actiona imediat pentru obtinerea acestui model de pat matrimonial, atat separat, cat si in asociere cu oricare alt produs din aceasta categorie.

Astfel incat dormitorul dumneavoastra sa poata capata rapid o noua forma si un nou caracter menit sa va poata raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort, odihna si relaxare.

 

 

 

Seturi de dormitoare ieftine Toledo01 Seturi de dormitoare ieftine Toledo02 Seturi de dormitoare ieftine Toledo03 Seturi de dormitoare ieftine Toledo04 Seturi de dormitoare ieftine Toledo05