Seturi de dormitoare moderne TORO

Aceste seturi de dormitoare moderne Toro  aduc in atentia dumneavoastra, a consumatorilor de produse moderne si fiabile un interesant model de pat matrimonial cu forme rotunjite, complet tapitat cu un model de material din piele ecologica de calitate superioara, sau chiar piele naturala, in functie de preferinte.

Patul este realizat dupa un design atipic, care nu face altceva decat sa scoata acest accesoriu pentru dormitor din toate tiparele unui pat obisnuit.

Drept urmare, acesta este realizat pe un cadru de lemn masiv intr-o forma aerodinamica.

Patul este complet tapitat cu un material de piele ecologica de culoare neagra. Cu tetiere reglabile si complet tapitate.

De asemenea, patul este  dotat si cu un sistem de iluminare pe timp de noapte sau chiar pe timp de zi, intr-un spectru larg de nuante sau culori. Si care este actionat cu ajutorul telecomenzii.

Patul este prevazut si cu doua noptiere realizate intr-un design simplu.

Acestea sunt gandite astfel incat ele sa poatas fi utilizate in mai multe scopuri.

Aici este vorba de un pat matrimonial care are posibilitatea de a mobila extrem de bine orice dormitor. Si nu oricum, ci in combinatie cu orice alt tip de sifonier realizat sub amprenta aceluiasi design interesant.

Pentru ca acest proiect sa fie unul de succes, ar fi de preferat ca sifonierul sa fie realizat tot din pal melaminat de calitate superioara. De preferat cu usi culisante pentru a nu putea influenta traficul interior, cu sau fara iluminare ambientala.

Seturi de dormitoare moderne Toro01 Seturi de dormitoare moderne Toro02 Seturi de dormitoare moderne Toro03