Seturi de dormitoare PHEROMONE CLASICE

Realizate intr-un design modern sau chiar contemporan, aceste seturi de dormitoare Pheromone Clasice vin sa completeze intr-un mod inteligent seria de corpuri de mobilier ideale pentru casa.

Dormitorul respectiv este realizat din doua piese extrem de interesante.

Un pat matrimonial complet tapitat cu un model de material din piele ecologica. Acesta are o forma atipica pentru un astfel de accesoriu de joasa inaltime si cu zone complet rotunjite.

In forma prezentata, patul matrimonial are nevoie de un loc extrem de generos, pentru a putea fi amplasat.

Si asta, datorita suprafetei destul de generoase a partii de sezut a patului. Si care este atat de necesara pentru odihna si relaxare.

Dormitorul este completat cu inca o piesa de mare valoare, care este sifonierul.

Acesta din urma  este realuzat din pal melaminat de calitate superioara, de culoare neagra.

Sifonierul are un design foarte interesant, cu doua usi culisante la exterior. Si cu o buna compartimentare la interior.

Acolo unde sifonierul beneficiaza de caturi atat de necesare pentru depozitarea articolelor de dimensiuni reduse, dar si cu un loc generos si atat de necesar pentru amplasarea umeraselor atat de necesare pentru aranjarea articolelor vestimentare ceva mai voluminoase.

In alta ordine de idei, acest model de dormitor Pheromone – Clasice se adreseaza in mod cert tinerilor, cat si persoanelor nonconformiste si cu spirit aventurier.

Dormitorul Pheromone prezentat aici este realizat in doua culori tari, negru si siclam. Doua nuante aflate in contrast permanent.

Insa, in situatia in care aceasta compozitie deranjeaza, atunci puteti comanda produsul respectiv intr-o alta combinatie de nuante sau culori din cele propuse de producator.

Asa ca, modelul de dormitor Pheromone poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, daca si numai daca il comandati la firma noastra.

Seturi de dormitoare Pheromone clasice01 Seturi de dormitoare Pheromone clasice02 Seturi de dormitoare Pheromone clasice03 Seturi de dormitoare Pheromone clasice04