Foisoare de gradina din lemn Alexandria

In urmatoarele imagini am pregatit pentru o buna orientare a clientilor nostrii, un model de foisoare de gradina din lemn Alexandria.

Mai exact, un foisor din lemn de rasinoase bine lacuit si protejat impotriva intemperiilor. Si cum altfel, daca nu prin aplicarea de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca acest model de  de foisor octogonal  poate fi o reala sansa de amenajare a oricarei curti acolo unde foisorul nostru  are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil.

Dar care poate asigura si un ideal loc de relaxare dupa o zi cu mult stres la locul de munca.

Foisorul este amplasat pe o platforma din ciment realizata in prealabil de proprietarul foisorului.

Acesta din urma, foisorul este inconjurat de o baslustrada realizata din lamele usor distantate intre ele si care sunt plasate in plan vertical.

Balustrada este sustinuta de stalpi de rezistenta de 10-11 cm grosime prevazuti in partea superioara cu contravantuiri dar si cu un model de gardulet decorativ care este confectionat in acelasi model ca si balustrada.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si se poate transforma imediat intr-o adevarata oportunitate de amenajare la exterior, cu un corp de mobilier de mare valoare pentru orice casa.

Dincolo de acest aspect, foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca foisorul respectiv va putea beneficia pentru o perioada lunga de timp de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Un alt aspect demn de remarcat atunci cand vorbim despre foisoarele de gradina este culoarea, care si ea poate fi aleasa in functie de preferinte.

 

Foisoare de gradina din lemn Alexandria1

Foisoare de gradina din lemn Alexandria2

Foisoare de gradina din lemn Alexandria3