Foisoare de gradina din lemn Bucuresti

Dupa ce placa de ciment a fost deja aplicata, foisorul prezentat in imaginile atasate aici si-a gasit locul binemeritat in curtea unui cetatean, care a stiut sa acorde valoarea cuvenita a lemnului.

Este vorba aici de un model de fosor de forma unui hexagon a carui protectie este asigurata in partea de jos de existenta unei balustrade realizata din lambriu cu mana curenta si cu usite batante.

Pentru obtinerea unei rezistente mult imbunatatite, acest model de foisor este bine echilibrat si rezistent datorita stalpilor principali grupati doi cate doi.

In partea superioara foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ realizat pe baza lamelelor tip fideluta, in model de romb, aceasta are proprietatea de a inconjura foisorul pe 5 din cele 6 laturi.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa, iar la interior acesta este amenajat cu masa si bancute, astfel incat traficul interior sa fie bine optimizat.

Foisorul este realizat in culoarea Mahon si este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in 3 straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii respectivul model de foisor poate rezista la intemperii timp de mai multi ani consecutivi. Si poate fi o solutie ideala pentru orice curte mai ales in situatia in care foisorul reuseste sa optimizeze fosrte bine locul disponibil la interiorul dumneavoastra.

Foisoare de gradina din lemn Bucuresti1 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti2 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti3 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti4 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti5 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti6 Foisoare de gradina din lemn Bucuresti7