Simetrie si confort intr-un dormitor matrimonial

Conform acestei idei de simetrie si confort intr-un dormitor matrimonial, locuinta dumneavoastra se poate bucura negresit de toata atentia fiecarei persoane. Din cele care ajung sa se bucure de avantajele unui astfel de dormitor, la fiecare ora din zi si din noapte.

Asa am ajuns si noi sa va prezentam un dormitor realizat dupa un design modern, acolo unde geometria si liniile respectivului design au un rol deosebit asupra fiecarei persoane care ajunge intr-o astfel de camera.

Noua noastra idee de amenajare a unui dormitor implica in mod direct combinatia nuantelor calde si linistitoare, de mare efect.

Fiind vorba aici despre anumite nuante, de la alb, crem, maro si pana la wenge.

Asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa aleasa de noi pentru acest exemplu.

Dormitorul este decorat prin amplasarea in partea din mijloc a unui pat matrimonial extrem de atractiv. Cu o tablie generoasa in partea superioara, acolo unde se regaseste si un suport pentru carti. Acesta din urma este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara.

In speta, patul matrimonial este insotit in cele doua parti laterale de alte doua noptiere de mare efect pentru acest dormitor.

De asemenea, zona de dormitor definita prin prezenta patului matrimonial este marcata atat pe perete cat si pe tavan de existenta palului melaminat a carui nuanta este una extrem de atractiva. Si care intra in contrast cu nuanta peretelui, dar si a multor altor accesorii aflate in imediata apropiere.

Ceea ce noi consideram a fi un mare avantaj pentru camera de odihna.

Asa se face ca, prin simetrie si confort intr-un dormitor matrimonial va veti afla tot timpul in avantaj permanent.

 

Sursa www.Pinterest.com