Sufragerie si dormitor in acelasi spatiu interior

Ideea de amenajare a propriei case cu sufragerie si dormitor in acelasi spatiu interior a fost o adevarata provocare pentru un proprietar.

Dar care, in cele din urma s-a materializat cu succes intr-o locuinta extrem de atractiva. Dupa cum va puteti da seama si singuri, prin vizionarea acestei imagini reprezentative.

Proactic aici este vorba despre o locuinta ale caror spatii interioare sunt destul de generoase. Si unde lumina naturala a soarelui patrunde din abundenta. Datorita ferestrelor extrem de generoase. Dar asta este cu totul alta problema.

Subiectul principal se refera la combinarea cu succes a unui dormitor matrimonial cu sufrageria sau livingul.

Astfel incat, noul concept sa poata fi unul extrem de atractiv si care sa-si gaseasca rezolvarea si in propria dumneavoastra locuinta.

Asa se face ca, in ultimul timp se pune accentul tot mai mult pe realizarea spatiilor deschise care va confera negresit sentimentul de libertata. Dar care, parca atenteza in mod indirect si la propria intimitate.

Pe de o parte prin faptul ca baile au inceput sa fie realizate cu pereti din sticla. Si pe de alta parte prin faptul ca unele dormitoare matrimoniala, au tavanul conceput prin amplasarea de iluminatoare foarte generoase, ca si spatiu de iluminare.

Sau care sunt concepute cu un perete exterior din sticla securizata.

Dormitor in care accesul se poate face atat din mediul exterior, cat si din interiorul locuintrei.

In speta noastra un rol important il joaca asa zisul perete despartitor prevazut pe partea sufrageriei sau a livingului cu un semineu modern a carui ardere se face cu bioetanol. Caeea ce inseamna ca, acesta nu are nevoie de evacuarea noxelor.

Iar pentru dormitor, acest perete, care in multe dintre situatii poate fi si unul fals, adica realizat artificial poate fi destinat pentru amplasarea comodei, cat si a tv-ului. Fiind practic si singul element de maxima opacitate intre cele doua spatii cu desitatii diferite, dormitoruil si sufrageria.

Cu alte cuvinte, incet, incet ne apropiem cu pasi marunti de era transparentei, in ce priveste amenajarea spatiilor interioare.

Transparenta care, odata cu trecerea timpului poate imprumuta diverse alte conotatii.

 

Sursa www.Pinterest.com