Sistem modern de iluminare a spatiilor exterioare

Crearea unei atmosfere de vis la interiorul unei curti sau a unei gradini nu se rezuma doar la alegerea cu mare grija a unui decor organizat dupa propriile preferinte.

Ci implica si o mai mare atentie, de unde nu trebuie sa lipseasca nici acel sistem modern de iluminare a spatiilor exterioare.

Asta, in masura in care si curtea respectiva este decorata in acelasi stil modern si minimalist.

Iar in cazul in care curtea sau gradina este realizata dupa un decor rustic, in aceasta situatie puteti opta pentru diferite alte sisteme de iluminat care sa se poata adapta cu mare usurinta respectivelor tipuri de decor.

Si vorba aceea, piata de profil in ce priveste corpurile de iluminat pentru zonele de exterior este plina de astfel de solutii.

Important este ca dumneavoastra sa alegeti cu mare grija varianta potrivita.

Mergand pe acest principiu am ales sa va prezentam aici o gradina amenajata dupa liniile unui design modern, minimalist si bine organizat.

De unde nu lipseste nici acel sistem de iluminare a spatiilor exterioare.

Si care este adaptat intru totul ansamblului peisagistic.

Cu alte cuvinte, gradina respectiva nu este una atat de generoasa, insa prin modul de organizare interioara, aceasta curte sau gradina este bine pusa in valoare, prin prezenta fiecarui element de detaliu.

Asa se face ca, de aici nu lipseste spatiul de gazon verde, pomi ornamentali, terasa pietruita, cu locul special amenajat pentru servit masa. Cat si zona de relaxare, cu dusumea delimitata de acea jardiniera cu plante decorative.

In acest spatiu, actualul proprietar a ales sa amenajeze zona cu un coltar fix de joasa inaltime, cu saltele si perne decorative atat de necesare pentru obtinerea unui confort optim.

In ceea ce priveste respectivul sistem modern de iluminare a spatiilor exterioare, acesta este amplasat corespunzator pe tot perimetrul curtii astfel incat nicio zona nu este neglijata.

Luminile reusind sa puna in valoare fiecare dintre pomii ornamentali, zona destinata pentru servit masa, acolo unde se afla si trei ghivece mari cu flori, cat si pe zona de relaxare a coltarului cu masuta pentru cafea.

Acolo unde spoturile sunt amplasate chiar in dusumea.

Prin acest exemplu speram ca am fost destul de concludenti in ce priveste modul de organizare si eficienta a prezentei unui sistem modern de iluminare a spatiilor exterioare.

Si care oricand acesta poate fi adaptat propriilor spatii si nevoi.

Sursa www.Pinterest.com