Pergola rustica cu ferestre

Corpurile de mobilier de mari dimensiuni create special pentru a fi amplasate in spatiile deschise, curti sau gradini joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste asigurarea unui spatiu de relaxare ideal pentru confortul intreagii familie.

In acest sens pe piata de profil din Romania sunt disponibile o serie intreaga de astfel de corpuri de mobilier de mare valoare pentru curte sau gradina.

Si care pot fi executate personalizat, in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

Principalul scop al prezentei acestor accesorii pentru curte sau gradina este acela de a servi ca si loc de odihna, relaxare si socializare.

Asa am ajuns sa va prezentam aici unul dintre cele mai atractive astfel de corpuri de mobilier.

Si care oricand se poate transforma si intr-o adevarata solutie de reaxare, chiar si pentru propria dumneavoastra familie.

Practic, aici este vorba despre un model de pergola rustica cu ferestre.

Si care poate fi amplasata in oricare zona a curtii, intr-o pozitie prielnica, in functie si de directia din care bate vantul.

Mergand pe acest principiu am ales pentru dumneavoastra, cat si pentru ceilalti cititori ai nostri un model interesant si foarte atractiv de pergola rustica cu ferestre.

Exact asa cum este si modelul nostru din imaginea reprezentativa.

Practic aici este vorba despre un model de pergola cu un acoperis bine definit, cu panta de scurgere a apei.

Respectivul model de pergola are trei din cele patru laturi ale sale, pline.

Aici regasindu-se si trei ferestre destul de generoase. Si atat de necesare pentru o vizibilitate cat mai buna.

Pentru realizarea acestui model de pergola s-au folosit in special lamelele din lemn de rasinoase bine lacuit si finisat pentru ca lemnul sa poata face fata la fel de bine tuturor intemperiilor.

Fie ca aici este vorba despre soare, ploaie, ger sau  vant. Lemnul reusind sa isi pastreze calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Din alt punct de vedere, cel al amplasarii in spatiu este bine de stiut faptul ca aceasta pergola rustica cu ferestre este amplasata in cealalta parte a curti, nu prea departe de imobil.

Chiar si asa accesul catre pergola se face extrem de simplu prin intermediul unor alei pietruite si pavate.

Iar in ceea ce priveste amenajarea la interior a pergolei, aceasta se poate face diferit, in functie de preferinte si necesitati.

Dupa cum se poate deduce si din imaginea reprezentativa.

In consecinta, daca sunteti interesati de astfel de corpuri de mobilier pentru curte sau gradina este de preferat sa va orientati foarte bine si deabia apoi sa treceti si la actiune.

 

Sursa www.Pinterest.com