Solutii simple de amenajare ale unei gradini minimaliste

Dupa amenajarea la interior si exterior a imobilului, gradina si curtea reprezinta urmatoarele doua zone carora trebuie sa le acordati atentie deplina, pe tot parcursul procesului de amenajare sau reamenajare.

In asa fel incat, ori de cate ori va aflati intr-un astfel de spatiu de mare sensibilitate,sa va puteti bucurade cele mai frumoase momente petrecute cu familia sau prietenii.

In asa fel incat, aici traficul trebuie sa ramana la fel de bine obtimizat in orice perioada a zilei.

In acest sens trebuie sa acordati astentie maxima fiecarui element de detaliu.

Cat si sa faceti masuratorile necesare pentru a sti cu exactitate care va fi locul dedicat pentru fiecare tip de amenajare de la nivelul respectivei gradini, pentru ca despre acest lucru este vorba.

Mergand pe acest principiu am adus in atentia dumneavoastra o imagine reprezentativa care poate fi oricand pilonul principal de plecare in vederea gasirii de solutii simple deamenajare a unei gradini miniimaliste.

Asa se face ca respectivul proprietar a optat pentru imprejmuirea acestei gradini cu un model de gard din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan orizontal.

Si care reusesc in mod evident sa optureze la maxim vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

Astfel incat sa poata sa ii fereasca pe proprietari de privirile indiscrete ale curiosilor sau de vizita asa-zisilor musafiri nepoftiti.

Ducand astfel la crearea unui anumit grad de intimitate la interiorul respectivei gradini.

Aici, zona verde estebine definita de existenta plantelor agatatoare, cat si de plantele exotice pentru care a fost creat un mediu adecvat cu pietris.

Din respectiva curte nu lipsesc nici aleile cu dusumea, precum si zona din ciment destinata special pentru a fi amenajata cu scaune si o masa destul de generoasa, ca si suprafata de lucru.

Si asta pentru ca,  in respectiva zona, dupa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa exista si anumite dotari necesare pentru pregatirea diferitelor preparate culinare.

In consecinta, respectiva gradina este amenajata cu sursa de apa si canalizare, curent electic si gaze.

In asa fel incat, in respectivul habitat se pot desfasura o serie intreaga de activitati ce pot fi consumate la orice ora din zi si din noapte.

Speram ca prin aceste idei succinte sa  va puteti orienta cat mai bine in finalizarea unui viitor proiect de amenajare a propriei gradini.

Sau a propriei curti, in functie de necesitati.

 

Sursa www.Pinterest.com