Vedere de ansamblu a unei gradini bine gandite

Daca detineti o curte ale carei volume interioare nu sunt atat de generoase si in acelasi timp doriti se realizati aici un decor de invidiat, in acest caz am ales pentru dumneavoastra o idee absolut atractiva. Si de mare efect.

O idee interesanta prin intermediul careia puteti da un anumit sens propriei gradini.

Iar pentru a va putea intari convingerea ca, prin exemplul nostru veti putea beneficia de relaxare, cat si de optimizare a spatiului pe masura asteptarilor, am optat pentru aceasta vedere de ansamblu a unei gradini bine gandite.

Acolo unde am mizat cu tarie pe existenta zonelor verzi, a aleilor betonate, a zonei de relaxare si a zonei de servit masa in aer liber.

Exact asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa.

Si chiar daca aici este vorba despre o curte relativ ingusta, din respectivul habitat nu lipseste nici fantana arteziana cu circuit inchis. Atat de necesara pentru crearea unei atmosfere cel putin placute.

Pentru realizarea unei astfel de amenajari actualul proprietar a mizat pe o anumita geometrie. Si s-a pus mare accent pe detalii.

Acestea se refera, in general la zonele de gazon, aleile de ciment, borduri, zona de pietris, cat si la fantana arteziana sau locul de servit masa.

Toate acestea fiind foarte bine puse in valoare, prin nuanta, cat si prin felul in care toate aceste zone sunt intretinute.

Asa seface ca, printr-o astfel de vedere de ansamblu a unei gradini bine gandite am generat si o sursa principala de informare, in vederea realizarii unui proiect viitor, de mare anvergura.

Si pe care, noi il recomandam cu mare drag.

Sursa www.Pinterest.com