Spatiu de relaxare la inaltime

Existenta unei terase la nivelul superior al cadirii este un loc excelent pentru amenajare, in asa fel incat, ori de cate ori simtiti nevoia de relaxare intr-un spatiu deschis si cu o vedere de ansamblu sa puteti profita de acest lucru. Fara prea mari eforturi.

Tinand cont de acest aspect am adus in atentia dumneavoastra un proiect minimalist de amenajare a unui spatiu de relaxare la inaltime.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

In speta, eforturile pentru amenajarea acestui loc nu sunt atat de mari, pe cat va asteptati dumneavoastra.

Si ne referim aici la un proiect interesant care apartine unui proprietar cu multa imaginatie si cu deschidere catre nou.

Asa ca, dupa ce a realizat izolatia foarte buna a suprafetei terasei respective, actualul proprietar a acoperit o buna parte a terasei cu gresie care imita parchetul, cu un gazon verde artificial si cu numeroase ghivece cu pamanat, acolo unde a sadit cateva plante si arbusti.

Decor prin existenta caruia respectivul proprietar a reusit cu bani putini sa isi creeze spatiul verde, natural, ca sursa clara de producere a oxigenului.

Cat si ca decor exterior de mare efect pentru casa. Si care este defapt un apartament de mari dimensiuni.

Si asta nu e tot. Pentru ca in partea superioara, acest spatiu de relaxare la inaltime este prevazut si cu o pergola discreta asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Si de ce sa nu recunoastem dar, amenajarea la exterior a respectivei terase, cu ajutorul unei placi de poliuretan de diferite grosimi contribuie in mod evident la amplificarea decorului cat si a confortului.

Mai ales in zilele in care precipitatiile si alte intemperii nu va dau pace.

Cu alte cuvinte profitati de ocazie, de soare si de timpul frumos pentru a petrece cat mai mult intr-un spatiu de relaxare la inaltime, deasupra tuturor. Acolo unde gradul de intimitate este unul destul de bine evidentiat.

 

Sursa www.Pinterest.com