Un decor vesel, minimalist

Lipsa spatiilor suficient de largi de la interiorul unei curti l-a determinat pe un proprietar sa amenajeze curtea interioara cu un loc personalizat prin intermediul caruia sa poata raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Asa a luat nastere, acest loc discret si atat de necesar pentru servit masa. Pentru care proprietarul a amenajat si o podea din lemn de rasinoase bine tratata pentru obtinerea protectiei necesare, cu lacuri si vopseluri pe baza de apa.

Cu gazon verde in imediata apropiere, dar si cu o pergola in partea superioara. Si a carei protectie este asigurata de o placa de policarbonat sau sticla tratata termic.

Prin intermediul careia este asigurata protectia acestui decor exterior.

Un decor vesel, minimalist care are capacitatea de a va putea influenta in mod pozitiv, la orice ora. Dupa cum se poate distinge si din imaginile atasate aici.

Cu alte cuvinte, in situatia in care spatiul din curtea dumneavoastra nu este atat de suficient pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, una dintre cele mai viabile solutii de amenajare, daca nu chiar singura solutie, se refera la amenajarea spatiului respectiv cu un decor vesel, minimalist.

Fara de care viata dumneavoastra ar putea fi la fel de bine conturata.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si actionati imediat pentru realizarea unui astfel de decor pentru care nici costurile de exxecutie nu sunt atat de costisitoare.

Prin urmare, este limpede faptul ca acest decor reprezinta doar o idee foarte interesanta ce poate fi adaptata propriilor situatii din curtea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com