Spatiu de relaxare obtinut in stil minimalist

La fel ca si in cazul multor alte situatii similare existenta curtilor insuficient de mari impune in mod normal sa fie amenajate dupa liniile unui anumit stil.

In speta fiind vorba despre influenta stilului minimalist. Prin linii, forme si tendinte.

Caracterizandu-se in mod evident prin existenta elementelor de detaliu destul de simple. Daca ne referim la nuanta, forma si culoare, dar si la modul in care acestea reusesc sa se asocieze intre ele, pentru obtinerea efectelor mult asteptate.

Din acest motiv am pregatit si noi doua imagini reprezentative despre ce poate sa insemne existenta unui astfel de spatiu de relaxare obtinut in stil minimalist, chiar la interiorul unei curti.

Asa se face ca in exemplul nostru este vorba despre o zona a carui spatiu nu este atat de generos, dar la interiorul careia predomina gazonul de iarba, arborii si arbustii pitici, dar si o zona placata cu marmura.

Acolo unde se fla si un model de coltar fix, cu saltea si perne decorative.

In asa fel incat, in aceasta zona a curtii sa puteti sa va relaxati pe deplin in fiecare dupa amiaza de vara. Impreuna cu familia, ori cu prietenii.

In continuare ar mai fi de stiut ca, in acest spatiu de mare sensibilitate, un aport deosebit este adus si de prezenta portiunii de gard din beton cu sistemul discret de iluminare pe timp de noapte. Dar si de prezenta gardului realizat prin combinatia lamelelor din lemn de rasinoase, de diverse grosimi.

Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

In aceste conditii existenta unui astfel de decor prezent la interiorul oricarei curti are in mod sigur un efect pozitiv asupra intregului organism.

Si asupra oricarei persoane care ajunge in apropierea respectivului decor.

Si asta nu e tot.

Atata timp cat un astfel de decor are si capacitatea de a se putea pune in valoare, la fel de bine, atat cu imobilele realizate dupa un design modern sau chiar si cu imobilele al caror design este unul clasic.

Si cu siguranta ca va veti putea convinge de acest lucru, abia dupa ce va amenajati un astfel de decor minimalist.

Si de mare efect pentru o curte in care spatiul interior nu este unul atat de generos.

 

Sursa www.Pinterest.com