Foisor hexagonal din lemn de rasinoase

Unul dintre cele mai eficiente, fiabile si accesibile corpuri de mobilier pentru curte sau gradina poate fi si modelul de foisor hexagonal din lemn de rasinoase. Prezentat de noi aici, prin intermediul unor imagini reprezentative.

Si potrivit carora cititorii nostri se pot orienta suficient de bine, atunci cand vine vorba despre amenajarea la interiorul curtii, a unui corp de mobilier necesar pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Si am optat aici cu precadere pe existenta acestui model de foisor hexagonal, gratie dimensiunilor sale reduse. Cu posibilitatea de a putea fi amplasat in cele mai diferite spatii interioare ale propriei curti.

Iar pentru o si mai buna orientare in acest sens, am optat pentru un model de foisor hexagonal din lemn de rasinoase in stare bruta.

Tocmai pentru a putea intelege mult mai bine ca puteti opta si pentru alegerea nuantei sau a culorii preferate a foisorului.

Iar daca va place culoarea naturala a lemnului, atunci este de preferat sa apelati doar la aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci prin aplicarea cu succes a doua straturi. Dar nu oricum, ci prin slefuire dupa fiecare strat.

In speta noastra este vorba despre un foisor cu baslustrada din lambriu plin pe trei din cele sase laturi ale sale. Iar pe alte doua laturi se remarca balustradele traditionale, din lamele din lemn de rasinoase bine distantate intre ele.

Asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici.

Foisorul nostru se mai remarca si prin existenta garduletelor decorative in model de X . Si care se regasesc pe trei din cele sase laturi ale foisorului.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat pe baza sindrilei bituminoase a carei nuanta, de asemenea poate fi una obtionala, in functie de preferinte.

Si de cat de bine se poate sincroniza acest model de foisor cu restul decorului din imediata sa apropiere.

Prin urmare, dumneavoastra sunteti singurii care aveti ultimul cuvant de spus in ce priveste alegerea modelului final de foisor.

 

Sursa www.Pinterest.com