Spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate

Existenta unei curti extrem de generoase la interior beneficiaza de posibilitatea de a putea fi transformata cu mare usurinta intr-un spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate.

Un spatiu la interiorul caruia aveti posibilitatea clara de a amenaja mai multe zone de interes. In functie de perimetru de care dispuneti.

In asa fel incat, ori de cate ori reveniti in acest spatiu de interes sa puteti beneficia de posibilitatea de relaxare la cote ridicate.

Atat dumneavoastra, cat si fiecare membru al familiei.

Atat separat, cat si impreuna cu rudele sau prietenii.

Din acest motiv, am ales sa va prezentam aici modul prin care puteti beneficia de un spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate.

Si dupa cum bine va puteti da seama, aici este vorba despre un model de pergola de mari dimensiuni, la interiorul caruia se pot desfasura o varietate larga de activitati dedicate.

Respectivul model de pergola este realizat nu prea departe de imobilul de la interiorul curtii, insa destul de departe de trafic. Cat si de zgomotul si efervescenta citadina.

Exact pe o placa de ciment, care nu permite apei in exces sa ajunga la partea din lemn a pergolei.

Dar care, totodata asigura si un echilibru bun al respectivului corp de mobilier de mari dimensiuni.

Pentru o si mai buna informare in acest sens, in masura in care doriti sa beneficiati de un astfel de spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate este bine de stiut ca, la un astfel de model de pergola stalpii principali de rezistenta au o grosime destul de mare.

In aceasta situtie este de preferat ca stalpii principali de rezistenta sa fie executati din lemn stratificat, cu contravantuiri pe doua din laturile sale.

De asemenea realizate pe baza aceluiasi material de aceeasi grosime.

Cat despre acoperis acesta este realizat din lemn de rasinoase a carui protectie este asigurata de sindrila bituminoasa, pentru a carei culoare puteti opta in functie de preferinte si oportunitati.

In acest fel, respectiva pergola de mari dimensiuni este piesa de baza a acestui spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate. Si care poate fi amenajata la interior in functie de preferinte si necesiitati, cu o gama larga de accesorii din lemn, sau de alta natura.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier realizat din lemn de diferite grosimi si texturi, acesta necesita si un minutios proces de protectie impotriva actiunii intemperiilor diverse, de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

In acest fel lemnul se poate bucura negresit de calitatile sale initale timp de mai multi ani consecutivi, dupa care acesta mai necesita o noua protectie.

In aceste conditii este de preferat sa nu renuntati la realizarea acelui spatiu ideal de relaxare, confort si intimitate.

Acolo unde aveti posibiliitatea desfasurarii unei game variate de activitati diverse.

Si unde socializarea si relaxarea sunt primordiale.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sursa www.Pinterest.com