Pergola exotica din bambus

Asa cum se poate observa si din imaginea reprezentativa, pergola exotica din bambus reprezinta o alta idee interesanta, prin intermediul careia confortul de la interiorul propriei curti poate fi unul mult imbunatatit.

Mai exact, aici este vorba despre un model octogonal de pergola exotica din bambus. Si ale carei dimensiuni ii permit acestei pergole din bambus sa poata fi amplasata strategic chiar si la interioare ceva mai reduse.

Si a carui rerzistenta si echilibru este asigurata de existenta a opt stalpi principali de rezistenta realizati din bambus gros ajuns la maturitate.

La fel ca si cele patru bancute de la interiorul pergolei.

Situatie valabila si in cazul mesei aflata de asemenea la interiorul pergolei.

Si care este realizata tot din bambus.

Ar mai fi de stiut aici ca atat suprafata de sezut a bancutelor, suprafata de lucru a mesei, cat si acoperisul acestei pergole exotice din bambus, toate acestea sunt realizate pe baza unei impletituri dedicate  Prin intermediunl careia nici apa nu poate patrunde. Si nici razele toride ale soarelui.

Referitor la rezistenta pergolei, fiecare dintre cei opt stalpi prtincipali de rezistenta sunt grupati doi cate doi pentru a putea constitui rezistenta ficarei bancute, dintre cele patru existente.

In cazul nostru respectivul model de pergola exotica din bambus este amplasat pe o placa din ciment pavata cu piatra decorativa.

Insa pergola exotica din bambus poate fi amplasata oriunde aceasta isi poate dovedi eficienta.

Asa ca, prin acest model de pergola exotica din bambus va dam frau limer imaginatiei. Si totodata va lansam o provocare.

Iar in ceea ce priveste alegerea pergolei, aceasta ramane la latitudinea dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com