Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria.

Gardurile din lemn reprezinta o solutie interesanta pentru delimitarea unei proprietati sau a unui perimetru. Insa pentru a beneficia de o buna rezistenta este nevoie de un model de stalpi pentru garduri din lemn Alexandria sau teava rectangulara care trebuie amplasata in fundatia gardului, la maxim 2 m distanta.

In aceste conditii panourile de gard pot fi adaugate cu succes fara a exista riscul deformarii.

In situatia in care panourile de gard au depasit lungimea de 2 m, atunci exista riscul ca lamelele de lemn sa se indoaie.

Tocmai de aceea va prezentam aici un model de gard cu lamele tip jaluzea. Gardul are o fundatie din ciment de aproximativ 50 cm inaltime, cu stalpi de ciment de 25 cm grosime. Acestia din urma avand rolul principal de sustinere a panourilor din lemn.

Iar atunci cand sunt realizati in contrast cu nuanta gardului, acestia au un efect mult superior.

Dincolo de acest aspect trebuie sa precizam faptul ca partea din lemn a gardului este realizata din lamele de lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. Gardul tip jaluzea fiind unul dintre cele mai interesante modele pentru care unele persoane au facut o adevarata  pasiune.

Pentru o buna rezistenta la intemperii, gardul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar pentru o cat mai buna orientare in ce priveste acest model de gard, imaginile atasate vorbesc de la sine.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti cu incredere acest model de gard pentru curtea dumneavoastra.

Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 1 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 2 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 3 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 4 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 5 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 6 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 7 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 8 Stalpi pentru garduri din lemn Alexandria 9