Terasa de vis la parterul unui imobil

Realizata in nuanta de alb, atat la exterior, cat si la interior, aceasta terasa de vis la parterul unui imobil se poate face utila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, in care pot fi implicate mai multe persoane.

Modelul respectiv de terasa este executat de firma noastra, in functie de dorinta actualului proprietar.

Iar despre rezultatul final va puteti convinge si singuri analizand in mod succint imaginile reprezentative postate de noi aici.

In alta ordine de idei, acest model de terasa este unul pur orientativ, care va poate ajuta in dezvoltarea viitorului dumneavoastra proiect asemenator.

In cazul unei terase amplasata adiacent unui imobil confortul interior creste semnificativ.

Mai ales in situatia in care si peretele lateral al terasei este acoperit complet cu lambriu plin.

Iar pentru a va putea convinge mult mai bine despre acest model de terasa de vis la parterul unui imobil am postat aici si o imagine reprezentativa de la interiorul respectivei tarase.

Acolo unde totul este realizat din lambriu alb imaculat.

Ceea ce are ca rezultat final crearea unui efect de lumina si spatiu interior.

In acest caz, trecerea de la interiorul la exteriorul terasei se face prin existenta catorva stalpi principali de sustinere cu balustrada in partea interioara si gardulet decorativ cu contravantuiri in partea superioara.

Dar si pe baza garduletului decorativ care asigura protectia terasei de la pardoseala si pana la acoperis.

Exact asa cum se poate observa si in imaginile reprezentative.

Si pentru ca tot a venit vorba despre o astfel de terasa realizata adiacent unui imobil, partea de acoperis este asigurata de tigla din tabla ondulata de aceeasi calitate superioara.

In acest caz, acoperisul este prevazut si cu sistem de dirijare a apei provenita de la ploi.

Un alt amanunt interesant de semnalat este legat de faptul ca, la interior terasa despre care vorbim este compartimentata discret.

Dupa cum se poate observa si din imaginile reprezentative.

Dincolo de acest aspect, lemnul beneficiaza si de o protectie mult sporita impotriva agentilor externi de pe tot parcursul anului.