Clasicul si modernul imbinate perfect in dormitorul Irene

Potrivit acestui deziderat cu siguranta ca modelul de dormitor Irene prezentat aici este acel ansamblu de piese de mobilier concepute special pentru asigurarea confortului de calitate. Cat si a unui grad ridicat de eleganta.

Si asta datorita faptului ca dormitorul Irene reprezinta o reusita in materie de design si fiabilitate la un pret fara nici un fel de concurenta.

De exemplu, patul matrimonial reuseste sa ne surprinda in mod placut prin eleganta suprafetei de odihna, prin relaxare, cat si prin nuantele si textura materialelor din care acest model de dormitor Irene este confectionat.

In speta, patul matrimonial este bine echilibrat si este tapitat cu un material de piele ecologica de calitate superioara. Atat pe rama principala a patului, cat si pe tablia regasita in mod normal in partea superioara a patului.

Si tot aici ar mai fi de amintit si faptul ca de o parte si de alta a patului se regasesc si cele doua noptire moderne si atat de utile in diferite situatii.

Iar sifonierul, pe langa faptul ca acesta este unul modern din punct de vedere al functionalitatii, in ce priveste designul acesta este unul cu accente clasice. Prin simplul fapt ca sifonierul este conceput cu trei sertare, la al caror acces se face direct din exterior.

Asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

In rest totul este conceput sub amprenta unui design modern obtinut prin imbinarea celor mai interesante elemente de detaliu.

Astfel incat clasicul si modernul imbinate perfect in dormitorul Irene sa faca din acest complex de corpuri de mobilier, unul de mare valoare pentru o locuinta cu tendinte. Cat si pentru una obisnuita.

Asa se face ca acest ansamblu de piese de mobilier pentru dormitor format din pat matrimonial cu noptiere si un sifonier are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de eleganta, confort si relaxare.

Si cand toate acestea sunt disponibile la un pret fara nici un fel de concurenta, atunci, cu siguranta ca nu veti mai putea renunta la ideea potrivit careia dormitorul Irene reprezinta tot ce va puteti dori la interiorul propriei case.

Si astfel linistea si eleganta vor fi la ele acasa. La orice ora din zi si din noapte.