Dormitorul Ghalatea sub aspectul modernismului

Cum era de astemptat, seria corpurilor de mobilier moderne destinate special pentru amenajarea camerelor de odihna se continua in mod evident cu acest complex de corpuri de mobilier a caror nuanta predominanta este albul.

O nuanta extrem de indrazneata pentru un dormitor matrimonial.

Practic aici este vorba despre dormitorul Ghalatea sub aspectul modernismului. Acest curent, care, in ceea ce ne priveste se refera la tendinta de inoire a ideilor principale de amenajare a diferitelor spatii de la interiorul unei locuinte.

Ceea ce face  ca dormitorul Ghalatea sa reuseasca sa urce pe podium alaturi de cele mai bune dormitoare.

Prin simplul fapt ca acesta este realizat din pal melaminat de calitate superioara, a carui textura este una lucioasa.

Acest dormitor este obtinut in nuanta de alb, o nuanta de mare efect pentru un dormitor de calitate superioara.

Altfel spus, modelul de dormitor Ghalatea surprinde in mod placut ori de cate ori este nevoie, atat prin culoare, cat si prin design.

Asa se face ca un model de dormitor Ghalatea este tot ce va puteti dori pentru obtinerea confortului si a relaxarii de care aveti atata nevoie.

Din punct de vedere tehnic, patul matrimonial este unul bine echilibrat si este dotat cu tablie in partea superioara, cu noptiere in partile laterale, cat si cu o somiera cu pistoane, atat de necesara pentru o manevrabilitate cat mai usoara a saltelei.

Iar ca si suprafata de odihna, patul matrimonial va poate oferi confortul dorit datorita marimii sale.

Iar in ceea ce priveste sifonierul, acesta este realizat din acelasi pal melaminat de calitate superioara, este bine compartimentat la interior cu tot ce este necesar pentru un astfel de corp de mobilier.

Iar la exterior sifonierul este definit de existenta a doua usi culisabile. Ceea ce inseamna ca acesta nu poate impiedica traficul prin respectiva camera.

Si spre deosebire de alte modele similare, dormitorul Ghalatea sub aspectul modernismului este completat chiar si cu un model de comoda

realizata pe baza a doua sertare destul de generoase ca si spatiu intern de depozitare.

In acest fel dormitorul Ghalatea se poate face indispensabil pentru mobilarea oricarei case sau apartament. Chiar si acolo unde camerele sunt ceva mai mici, ca si spatiu.

Si asta datorita faptului ca un dormitor Ghalatea are capacitatea de optimizare foarte buna a tot ce se afla la interior.

Acesta este si motivul principal pentru care recomandam cu tarie modelul de dormitor Ghalatea.