Foisor de poveste acoperit cu stuf

In general, prezenta foisoarelor din lemn intr-o curte, gradina, intr-un loc public sau in oricare alt spatiu joaca un rol deosebit de important in crearea unei atmosfere de relaxare, odihna si confort.

Pentru toate acele persoane care ajung in apropierea unei astfel de zone in care se afla si un foisor din lemn.

Sau chiar si un foisor de poveste acoperit cu stuf. Asa cum este si corpul nostru de mobilier la care facem referire prin intermediul acestui articol.

In consecinta va propunem spre studiu un model de foisor de poveste acoperit cu stuf si al carui design scoate foisorul din orice tipar.

Atunci cand vine vorba despre un astfel de accesoriu pentru curte sau gradina.

Acesta este realizat pe o platforma din ciment.

Foisorul este de forma octogonala si este definit de existenta stalpilor principali de rezistenta realizati din tulpini masive de brad. Cu un model de balustrada discreta, in forma de X.

Si cu acoperisul realizat din barne din lemn, cu mai multe straturi din stuf, delimitate intre ele prin existenta foliilor din plastic.

Care sub nicio forma nu vor permite umezelii sa patrunda la interiorul foisorului.

De asemenea ar mai fi de precizat aici si faptul ca accesul la interiorul unui astfel de model de foisor se realizeaza cu ajutorul usilor batante. Si al caror model respecta designul per ansamblu al foisorului.

Asa se face ca acest model de foisor este unul personalizat, dupa dorinta actualului proprietar.

Si pe care il propunem diverselor persoane, dintre cele care stiu sa aprecieze la maxim existenta acestor corpuri de mobilier de mare anvergura pentru amenajarea diferitelor zone.