Gard din lemn decorativ pentru gradina

Gardurile din lemn au rolul inconfundabil de delimitare si protectie a unui perimetru dat.

Acestea sunt folosite in special pentru delimitarea curtilor, a gradinilor sau a parcurilor.

In functier de fiecare situatie in parte gardurile din lemn sunt executate sub diferite forme si marimi, modele si culori, in functie de preferinte.

Asadar am ales sa va prezentam aici un model de gard tip matrice a carui inaltime depaseste cu putin un metru. Dupa cum a fost insasi dorinta actualului proprietar.

Sustinem acest lucru, deoarece respectivul model de gard este executat chiar de firma noastra intr-un cartier din partea de nord a Bucurestiului.

Acolo unde proprietarii nu se tem de faptul ca pentru musafirii nepoftiti chiar nu ar fi o problema sa sara acest gard executat la o inaltime simbolica.

In alta ordine de idei aici este vorba despre un model de gard tip matrice. Al carui aspect exterior este la fel de interesant.

Indiferent de pe ce parte este privit gardul.

Fundatia gardului este executata la nivelul solului.

Si are rolul de a mentine in echilibru perfect panourile de gard prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare.

Acestea din urma sunt mascate la randul lor cu lamele din lemn de rasinoase, la fel ca si textura lamelelor folosite la realizarea panourilor de gard.

De asemenea ar mai fi de remarcat aici ca panourile din lemn sunt usor distantate de la nivelul solului, astfel incat umezeala sa nu poata ajunge foarte usor la textura lemnului.

Iar despre protectia impotriva intemperiilor se poate spune ca acest model de gard din lemn de rasinoase este tratat corespunzator cu lacuri cerate pe baza de apa, de cea mai buna calitate.

Acestea fiind aplicate in trei straturi. Cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In asemenea conditii, ploaia, soarele, vantul sau gerul de pe tot parcursul anului nu pot influenta in mod negtativ textura lemnului.