Pergola de acces intr-o curte interioara

Pentru o buna informare in ce priveste corpurile de mobilier destinate pentru amenajarea zonelor exterioare, cat si despre rolul lor in diferite locatii am ales sa va prezentam aici un model de pergola util pentru realizarea accesului la interiorul unei curti, propietate privata.

Insa, variantele de utilizare a pergolelor sunt extrem de diverse, in functie de necesitatile clientilor. Sau a acelor persoane care stiu cu adevarat sa aprecieze lemnul la justa lui valoare.

In functie de marimea lor, pergolele imprumuta o serie intreaga de utilitati.

De exemplu, pergolele de mici dimensiuini sunt utilizate in cele mai multe cazuri ca si suport principal pentru plantele agatatoare.

Iar pergolele de mari dimensiuni pot fi folosite pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Si care pot implica prezenta mai multor persoane.

In aceasta situatie socializarea este si unul dintre atuurile principale.

Revenind la produsul nostru, pergola de acces intr-o curte interioara reprezinta un accesoriu din lemn de rasinoase bine tratat impotriva agentilor externi, cu lacuri si vopseluri de baza de apa.

In aceste conditii, lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale o perioada cat mai lunga de timp.

Si pentreu ca aici este vorba despre un corp de mobilier realizat din lemn, pentru a impiedica umezeala din sol sa afecteze lemnul, pergola este fixata cu ajutorul unor ancore metalice realizate special. Exact asa cum se poate observa si din imaginea noastra.

Respectivul model de pergola este realizat pe baza a patru stalpi principali de rezistenta, doua arcade si cateva traverse. Dar si cu usita batanta de acces.

Iar pentru ca peisajul sa fie complet, de o parte si de alta a pergolei sunt prezente si doua gardulete decorative din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Aceasta fiind doar o posibila varianta de pergola de acces intr-o curte interioara.

Insa, dumneavoastra sunteti cei care decideti asupra modelului de pergola care sa se poata plia pe propiile necesitati.