Gard din lemn model matrice

Acest model de gard din lamele tip matrice poateamenaja foasrte bine chir si un perimetru aflat in panta.

In acest caz, totul depinde doar de modul in care a fost realizata fundatia gardului.

Pe langa faptul ca acest model de gard este bine realizat, atat din punct de vedere al postamentului cat si al portii din lemn, culorile alese dau un efect foarte atractiv , per ansamblu.

Tocmai de aceea, de fiecare data amintesc faptul ca un rol interesant il joaca cromatica culorilor alese.

Dincolo de acest aspect gardul tip matrice  este un model atractiv prin simplul fapt ca, acesta poate fi o solutie ideala pentru amenajarea oricarei curti.

Gardul prezentat in pozele de mai jos este executat din lemn de brad si lacuit cu lac de exterior pe baza de apa in 3 straturi. Lamele acestui gard sunt de 14,5 cm latime cu grosimea de 2,3 cm.

Montajul lui sa efectuat pe o fundatie si stalpi din beton care au fost vopsiti cu lavabila de exterior nuanta care se observa in pozele de mai jos.

Datorita modului in care lamelele acestui gard sunt dispuse el este la fel si pe partea din spate. Prinderea scandurilor a fost facuta cu hozsuruburi , lamela fiind astfel prinsa in laterale si pe mijloc. Datorita faptului ca acest model are o prindere pe mijloc in plus fata de alte modele el este mai rezistent si mai stabil in timp deoarece si dumneavoastra stiti foarte bine ca lemnul expus la exterior lucreaza.

Modelul de gard poate fi asortat cu orice tip de contructie ( clasica sau moderna).

gard din lemn model matrice 29gard din lemn model matrice 28 gard din lemn model matrice 27 gard din lemn model matrice 26 gard din lemn model matrice 25 gard din lemn model matrice 24 gard din lemn model matrice 23 gard din lemn model matrice 22 gard din lemn model matrice 21 gard din lemn model matrice 20 gard din lemn model matrice 19 gard din lemn model matrice 18 gard din lemn model matrice 17 gard din lemn model matrice 16 gard din lemn model matrice 15 gard din lemn model matrice 14 gard din lemn model matrice 13 gard din lemn model matrice 12 gard din lemn model matrice 11 gard din lemn model matrice 10 gard din lemn model matrice 09 gard din lemn model matrice 08_(12) gard din lemn model matrice 08_(11) gard din lemn model matrice 08_(10) gard din lemn model matrice 08_(9) gard din lemn model matrice 08_(8) gard din lemn model matrice 08_(7) gard din lemn model matrice 08_(6) gard din lemn model matrice 08_(5) gard din lemn model matrice 08_(4) gard din lemn model matrice 08_(3) gard din lemn model matrice 08_(2) gard din lemn model matrice 08 gard din lemn model matrice 07 gard din lemn model matrice 06 gard din lemn model matrice 05 gard din lemn model matrice 04 gard din lemn model matrice 03 gard din lemn model matrice 02 gard din lemn model matrice 01