Garduri de lemn poze

Iata, avem aici un alt model interesant de garduri de lemn, asaa cum se poate observa si din aceste poze atasate.

Gardul despre care facem vorbire are o fundatie nu prea inalta, de aproximativ 30 – 40 cm, cu stalpi de rezistenta de 25 cm si panouri din lemn cu lamele distribuite in plan orizontal, cu model jaluzea.

Gardul este foarte atractiv atat ca model, cat si ca nuanta. Si beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Va prezentam un gard din lemn executat din lemn de rasinoase finisat cu lac de exterior pe baza de apa culoarea wenghe. El este montat pe o structura de beton care are la partea de jos 40 cm inaltime si grosimea stalpilor de 25 cm x 25 cm.

Lamela din care este compus gardul este de 4 cm grosime x 14 cm latime, usor rotunjita pe muchie.

Gardul prezentat este compus din 5 panouri, poarta acces pietonal ( pe structura metalica mascata cu lemn ) si poarta acces auto glisanta ( pe structura metalica mascata cu lemn).

Acest model de gard poate fi executat pe orice tip de fundatie si la orice dimensiune doriti dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin telefon, e-mail sau fax. Ma jos va prezentam mai multe poze cu acest gard de lemn.

garduri de lemn poze 21garduri de lemn poze 20 garduri de lemn poze 19 garduri de lemn poze 18 garduri de lemn poze 17 garduri de lemn poze 16 garduri de lemn poze 15 garduri de lemn poze 14 garduri de lemn poze 13 garduri de lemn poze 12 garduri de lemn poze 11 garduri de lemn poze 10 garduri de lemn poze 09 garduri de lemn poze 08 garduri de lemn poze 07 garduri de lemn poze 06 garduri de lemn poze 05 garduri de lemn poze 04 garduri de lemn poze 03 garduri de lemn poze 02 garduri de lemn poze 01garduri de lemn poze 23

garduri de lemn poze 26garduri de lemn poze 25garduri de lemn poze 24