Scaune din lemn pentru terasa.

Doresc sa va prezint in acest articol un set de masa pentru gradina compus din patru fotolii si o masa patrata.

Masa din poza are 1m x 1m. Blatul este executat din lamele de lemn de 14 cm latime si o grosime de 4 cm, usor rotunjite pe canturi. Picioarele mesei sunt de 9 cm x 9 cm.

Fotoliile sunt executate din lemn masiv de rasinoase. Elementele lui au o grosime de 4 cm. Sezutul este acoperit cu o perna din burete.

Finisajul acestui set de masa din lemn pentru terasa a fost efectuat cu lac pe baza de apa de exterior lucios pe baza de apa, culoarea weghe in 3 straturi rezultand astfel finisajul pe care il observati in pozele atasate acestui articol.

Masa poate fi executata in orice forma ( dreptunghiulara, patrata, hexagonala, octogonala si rotunda) si dimensiune, la care se pot atasa numarul necesar de scaune. La fel si nuanta o puteti allege din paletarul de culori.

Puteti sa alegeti acest set de masa si fotolii pentru al utiliza atat in terasa dumneavoastra cat si in gradina. In incheiere va las sa vizualizati pozele prezentate mai jos.

scaune din lemn pentru terasa 09scaune din lemn pentru terasa 08scaune din lemn pentru terasa 07scaune din lemn pentru terasa 06scaune din lemn pentru terasa 05scaune din lemn pentru terasa 04scaune din lemn pentru terasa 03scaune din lemn pentru terasa 02scaune din lemn pentru terasa 01