Pergola din lemn pentru trandafiri.

Dorim sa va prezentam o pergola din lemn, montata cu ancore metalice in pamant. Ea are 80 de centimetri latime si 200 centimetri inaltime. Grosimea stalpilor este de 10 cm x 10 cm, iar traversele de la partea de sus au 100 de centimetri lungime si 15 centimetri latime cu o grosime de 4 centimetri.

Acest model de pergola poate fi montat oriunde in curtea si gradina dumneavoastra. Ea are rol de sustinere pentru trandafiri sau orice alt soi de plante cataratoare.

Finisajul acestui produs este efectuat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in doua straturi oferindui astfel o protectie si o rezistenta indelungata in timp.

Daca doriti sa alegeti acest model de pergola din lemn pentru curtea dumneavoastra va garantam ca va veti imbunatati designul casei.

Mai jos va prezentam cateva poze cu acest model de pergola. O sa revenim si cu mai multe modele de pergole cat de curand……

pergola din lemn pentru trandafiri  4pergola din lemn pentru trandafiri  3pergola din lemn pentru trandafiri  2pergola din lemn pentru trandafiri  1