Garduri din lemn rustice

Nu mai este demult o noutate faptul ca aceste garduri din lemn sunt rustice. Insa, important este faptul ca acestea sunt realizate intr-o proportie bine stabilita intre partea din ciment a fundatiei, cat si partea din lemn a gardului, astfel incat ambele parti sa poata fi bine puse in valoare.

Va prezentam un gard din lemn executat din lemn cu lamelele dispuse orizontal. Lamela acestui gard are o latime de 14 cm. si o grosime de 2 cm. Panourile sunt montate pe o structura de beton.

Prinderea scandurilor care formeaza panoul este efectuata cu holsuruburi, iar finisajul este obtinut cu lac cerat pe baza de apa in 3 straturi cu slefuire intre straturi culoarea mahon.

Modelul de mai jos poate fi vopsit orice nuanta doriti dumneavoastra din paletarul de culori.  Mai jos sunt prezentate poze cu gardul descris mai sus.

 

garduri din lemn rustice 9

garduri din lemn rustice 8 garduri din lemn rustice 7 garduri din lemn rustice 6 garduri din lemn rustice 5 garduri din lemn rustice 4 garduri din lemn rustice 3 garduri din lemn rustice 2 garduri din lemn rustice 1