Gard imprejmuitor realizat in nuante pline de lumina

Culoarea sau nuanta, la fel ca si modelul unui gard reprezinta o optiune care apartine insusi proprietarului. Lucru destul de firesc, de altfel.

Insa, sunt si situatii in care clientii nostrii ne uimesc pur si simplu cu optiunile lor in materie de culoare a diferitelor articole de mobilier executate de firma noastra.

In aceasta situtie venim in ajutorul clientilor nostrii cu propuneri si solutii pentru rezolvarea fiecarui caz in parte.

Insa, in situatia noastra, actualul proprietar a avut inspiratia de a realiza gardul propriei curti in aceeasi nuanta ca si imobilul.

Si de referim aici strict la fundatia din ciment a gardului.

In schimb bpentru decorarea panourilor din lemn, acesta a optat pentru nuanta PIN.

Astfel incat, noul ansamblu sa se transforme intr-un adevarat gard imprejmuitor realizat in nuante pline de lumina.

Ceea ce practic reprezinta o adevarata provocare. Deoarece aceste nuante sau culori sunt destul de pretentioase si totodata greu de intretinut.

In speta, gardul nostru este realizat pe baza unei fundatii de aproximativ 50 cm inaltime, cu stalpi principali de rezaistenta din ciment. Acestia din urma sunt amplasati la o distanta mai miica de doi metrii. Cum de altfel este si normal sa fie.

In caz contrar, la o distanta mai mare de doi metri intre stalpii principali de rezistenta, panourile de gard ar putea suferi unele deformati in timp.

In ce priveste partea de lemn a gardului si anume panourile, acestea sunt realizate  din lamele din lemn de rasinoase, de 14 cm latime si 2 cm grosime, rotunjite la muchii si care sunt rientate in model de jaluzea.

Ceea ce face, ca in aceste conditii acest gard imprejmuitor realizat in nuante pline de lumina sa aiba capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu imobilul, cat si cu celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei curti.

Si pentru ca firma noastra se ocupa doar cu realizarea partii din lemn a gardului, noi tratam lemnul corespunzator pentru o buna protectie a acestuia, cu lac cerat pe baza de apa de calitate superioara. Prin aplicarea lui in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, ploaia, vantul, soarele puternic sau gerul nu pot influenta in mod negativ textura lemnului.

In consecinta optati cu incredere spre realizarea gardurilor din lemn, cu fundatie din ciment.  Si astfel va veti simti in avantaj permanent.