Gard modern tip matrice

Un gard modern tip matrice este acel accesoriu executat prin pastrarea unui design atractiv si identic, indiferent de care parte a gardului va aflati. Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Asa se face ca prin intermediul acestui model de gard modern tip matrice venim in sprijinul clientilor nostrii, cu un alt accesoriu atractiv pentru curte sau gradina.

Astfel incat sa putem sa acoperim toata plaja de clienti, de la cei mai modesti si pana la cei mai pretentiosi dintre ei.

Modul de realizare a unui model de gard modern tip matrice se face la fel de simplu ca si modelul tip jaluzea.

Diferenta fiind data doar de orientarea lamelelor in plan orizontal, potrivit modelului una pe fata, una pe dos, a caror grosime este de 2 cm.

Fiecare din lamelele acestui model de gard sunt rotunjite pe muchii si sunt foarte bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de calitate superioara.

Aceasta este aplicata in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar in ceea ce priveste culoarea aceasta este wenge si are capacitatea de a intra in contrast direct cu partea din ciment a gardului, care este de culoare crem.

Un alt amanunt important de retinut este legat de faptul ca firma noastra se ocupa doar cu realizarea partii din lemn a gardului.

Si asta, numai dupa ce, in prealabil proprietarul acestui gard modern tip matrice finalizeaza fundatia si stalpii principali de rezistenta.

In alta ordine de idei este bine de stiut faptul ca gardurile din lemn sunt mult mai avantajoase si mai solicitate, spre deosebire de mute alte modele de garduri asemanatoare, din ciment sau fier forjat.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unui model de gard din lemn ar fi de preferat sa consultati oferta noastra de astfel de produse de calitate suprerioara.

Si sa alegeti modelul care considerati ca vi se potriveste cel mai bine.