Gard modern in alb si negru

Realizat pe baza unei fundatii bine definite si cu o inaltime considerabila acest model de gard modern in alb si negru reprezinta o adevarata oportunitate pentru orice curte.

Mai ales in cazul in care gardul se poate sincroniza foarte bine cu imobilul de la interiorul curtii.

Asa se face ca, in exemplul noastru actualul proprietar a ales sa-si imprejmuiasca curtea cu un model de gard modern in alb si negru, de tip jaluzea.

Dupa cum se poate distinge si din imaginile postaste de noi aici.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de gard este executat pe baza unei fundatii destul de inalte, cu stalpi principali de sustinere si mai inalti.

Care au rolul esential de a mentine intr-un bun echilibru panourile de gard realizate din lamele orientate in plan orizontal, in model de jaluzea.

Interesant este si faptul ca respectivul model de gard este realizat prin combinatia contrastanta a nuantelor de alb si negru. Ceea ce nu am mai intalnit pana acum.

In speta, proprietarul acestui model de gard a optat pentru realizarea fundatiei din ciment in nuanta de alb, cat si cea mai mare partea a panourilor din lemn.

Acolo unde trei din cele noua lamele din lemn de rasinoasa, ale fiecarui panou in parte sunt decorate in nuanta de negru.

Dupa cum se poate observa si in imaginile orientative.

In acest fel, un astfel de model de gard reuseste foarte bine sa se sincronizeze cu imobilul de la interiorul curtii.

Acesta este realizat sub amprenta unui decor modent, minimalist si contemporan in acelasi timp.

Iar gardul realizat asa cum se poate obsderva si din imaginile noastre este tot ce va puteti dori pentru amenajarea propriei curti.

Desi nuanta de alb este pretentioasa si mult mai greu de intretinut.

Asa ca un astfel de model de gard reprezinta o adevarata provocare pentru toate acele persoane care aleg un astfel de accesoriu pentru curte sau gradina.