Foisor dreptunghiular de mare anvergura

Dupa cum aminteam si cu alte ocazii, foisoarele de gradina au cunoscut de-a lungul timpului o serie intreaga de forme, dimensiuni si nuante.

Astfel incat toate aceste caracteristici sa poata da ca rezultat final exact accesoriul de care aveti nevoie pentru amenajarea la interior a propriei curti.

Asa am ajuns astazi sa va prezentam un model de foisor dreptunghiular de mare anvergura.

Si care sa se poata apropia simtitor de mult de acele foisoare de gradina, care pot fi transformate in adevarate bucatarii de vara.

Acest foisor dreptunghiular de mare anvergura este realizat din lemn de rasinoase de diferite grosimi, bine finisat si protejat corespunzator.

Astfel incat acesta sa poata sa faca fata tuturor solicitarilor in materie de eleganta, confort si relaxare.

Cat si sa reziste cu stoicism tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Si ne referim aici la ploaie, vant, soare sau ger.

Asadar, protectia lemnului este realizata prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de calitate superioara aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Dincolo de acest lucru trebuie sa stiti ca la interior, foisoarele pot fi utilate cu tot ce este necesar pentru buna desfasurare a activitatilor diverse.

Si ne referim aici la bancute, scasune, canapele din lemn, o masa, cat si multe alte accesorii.

Cum ar fi de exemplu asigurarea alimentarii cu energie electrica pentru realizarea iluminatului interior, dar si cu aparate de aer cald necesare pentru aclimatizarea zonelor exterioare.

De asemenea, protectia impotriva vantului si a ploii este asigurata prin achizitionarea rulourilor din plastic antivant.

Toate acestea pot contribui considerabil la folosinta indelungata a foisorului, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Si pot fi achizitionate optional, in functie de preferinte si necesitati.

Din punct de vedere tehnic, un astfel de model de foisor este compus din stalpi principali de rezistenta a caror grosime este una specifica.

Acestia sunt uniti intre ei in partea inferioara de o balustrada realizata din lambriu plin, cu mana curenta.

Iar in partea superioara stalpii principali sunt uniti prin garduletul decorativ, cat si prin contravantuiri.

Astfel incat rezistenta foisorului capata contur.

Si pentru ca tot suntem la partea superioara este bine de stiut aici, ca acoperisul este realizat cu ajutorul sindrilei bituminoase de calitate superioara.

In aceste conditii va puteti bucura de existenta unui astfel de corp de mobilier pentru curte sau gradina la fiecare ora din zi si din noapte.