Gard tip matrice cu fundatie de joasa inaltime

Asigurarea protectiei propriei curti cu ajutorul unui gard reprezinta una dintre cele mai viabile solutii, in obtinerea sigurantei necesare.

Iar atunci cand este vorba despre asigurarea protectiei intre doua proprietati, un gard tip matrice cu fundatie de joasa inaltime este tot ce va puteti dori.

Acesta este si motivul principal pentru care am adus in atentia dumneavoastra un astfel de model de gard, ai caror stapi principali de sustinere sunt inlocuiti de tevile rectangulare.

Care la randul lor sunt foarte bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase, de aceeasi textura ca si panourile de gard.

Din punct de vedere al designului, acest model de gard este foarte interesant prin faptul ca are o nota de continuitate, exact asa cum se poate distinge si din inaginile noastre reprezentative.

Un alt amanunt demn de retinut, atunci cand vine vorba despre realizarea unui model de gard, trebuie stiut ca stilpii principali de rezistenta, fie ei din ciment sau teava rectangulara trebuiesc a fi amplasati la o distanta de maxim doi metrii, unul fata de celalalt.

In schimb, daca ne referim la partea din lemn a gardului, am putea spune ca panourile sunt realizate in model matrice care confera acelasi aspect atractiv, indiferent de pe ce parte este privit gardul.

Totodata, ar f bine de stiut faptul ca lamelele gardului au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm.

Acestea sunt rotunjite la muchii si beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor prin finisajul cu lac cerat pe baza de apa.

Dar numai prin aplicarea lacului in trei straturi, cu sletuire dupa fiecare strat.

Astfel incat agentii externi de pe tot parcursul anului nu pot avea niciun fel de influenta asupra calitatii lemnului.

De asemenea ar fi bine de stiut ca si nuanta gardului poate fi aleasa in functie de preferinte dintr-un paletar de peste 20 de nuante si culori.