Gard modern cu iluminare nocturna

Dupa cum oamenii sunt unici in felul lor, la fel si preferintele unora dintre ei ating rezultate nebanuite.

Asemenea exemplului nostru, in care proprietarul unei curti aflate in panta si-a manifestat dorinta de a delimita perimetrul propriului teren cu un model de gard mdern, cu iluminare nocturna.

O  idee proprie a carei finalizare este realizata prin mari eforturi. Dar, la care si-au adus aportul si reprezentantii firmei noastre.

Intrucat nu ne ocupam de realizarea partii din ciment a gardului, aportul nostru a constat in realizarea doar a panourilor de gard din lemn realizate in model de jaluzea.

Modelul respectiv este obtinut prin suprapunerea lamelelor din lemn de rasinoase, astfel incat vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului sa poata sa fie opturata la maxim.

Dincolo de modelul de gard pentru care optati, trebuie stiut faptul ca, realizarea fundatia gardului cu stalpii de rezistenta fie din ciment sau teava rectangulara intra in sarcina proprietarului. Care nu trebuie sa uite faptul ca distanta intre stalpii de rezistenta nu trebuie sa fie mai mare de doi metri.

Dupa finalizarea acestei etape, un reprezentant al firmei noastre vine la fata locului si efectueaza toate masuratorile necesare pentru stabilirea dimensiunilor fiecarui panou din lemn.

Si apoi se trece si la montarea panourilor, ca si ultima etapa a acestui proiect.

Cam acestea sunt etapele principale ale realizarii unui gard imprejmuitor.

Si pentru ca noi ne ocupam doar de realizarea partii din lemn a gardului, trebuie stiut ca pe langa nuanta panourilor din lemn, acestea sunt lacuite si finisate cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de cea mai buna calitate. Astfel incat, soarele, ploaia, vantul sau gerul nu pot influenta in mod negativ textura lemnului.

Si asta nu e tot. Pentru ca proprietarul gardului a ales sa monteze si cate un corp de iluminat pe fiecare din stalpii principali de sustinere.

Astfel incat un gard modern cu iluminare nocturna este tot ce va puteti dori, indiferent de panta in care se afla terenul de care dispuneti.