Foisor hexagonal ideal pentru gradina

//Foisor hexagonal ideal pentru gradina

Foisor hexagonal ideal pentru gradina

Indiferent de forma lor, foisoarele pentru gradina au constituit din totdeauna o solutie viabila de amenajare a spatiilor exterioare.

Cu accesorii necesare si utile pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

In functie de forma si marimea foisoarelor.

Asa au luat nastere foisoarele patrate, dreptunghiulare, hexagonale sau octogonale.

Insa, prin intermediul acestui articol venim in atentia dumneavoastra cu un model de foisor hexagonal ideal pentru gradina, al carui diametru este de 4 metri.

Am ales acest model de foisor deoarece acesoriul nostru poate fi amplasat atat in curtile al caror spatiu interior nu este atat de generos, cat si in curtile mult mai spatioase.

Dincolo de acest aspect trebuie sa stiti ca fiecare model de foisor poate fi personalizat, in functie de dorinta fiecaruia dintre proprietari.

Astfel incat foisorul sa se poata sincroniza foarte bine cu fiecare corp de mobilier aflat in imediata apropiere, sau cu imobilul din respectiva curte. Si astfel sa poata forma un ansamblu unicat.

Cu referire strict la modelul din fotografiile noastre, putem spune ca acest foisor este amplasat direct pe gazonul de iarba, insa acesta este putin distantat de la nivelul solului.

Foisorul are dusumea la interior si gardulete decorative de diferite dimensiuni pe cinci din cele sase laturi ale sale.

Modelul respectiv de foisor hexagonal este definit de existenta balustradei realizate din lambriu plin, cu mana curenta.

Si care uneste stalpii de rezistenta, grupati doi cate doi, pe cinci din cele sase laturi.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat pe baza sindrilei bituminoase, de asemenea de cea mai buna calitate.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase, firma noastra aplica lacuri si vopseluri pe baza de apa, in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Astfel incat, foisorul poate sa faca fata tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

In alta ordine de idei, trebuie stiut faptul ca respectivul model de foisor hexagonal ideal pentru gradina poate fi accesorizat la interior, in functie de preferinte, cu scaune, bancute, canapele, fotolii sau o masa.

Asa, in cat sa va puteti bucura de confortul oferit de foisor, la orice ora din zi si din noapte, indiferent de anotimp.

 

 

2018-02-07T09:16:48+00:00