Model traditional de foisor din lemn

Varietatea larga de modele de foisoare executate de firma noastra ne-a adus in situatia de a veni spre intampinarea diversilor clienti, cu un model traditional de foisor din lemn, de culoare wenge.

De aceasta data fiind vorba despre un foisor din lemn de forma dreptunghiulara al carui model este unul atipic.

Cu doua din laturile sale realizate din lambiu plin.

Iar celelalte doua laturi ale foisorului sunt amenajate cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta, cat si cu arcade pe ambele laturi. Dupa preferintele actualului client.

In forma aleasa, acest model de foisor poate oferi la interior un anumit grad de intimitate, tuturor acelor persoane aflate la interiorul acestui corp de mobilier.

In speta trebuie sa remarcam si faptul ca foisorul este amplasat pe o fundatie de ciment, de a carei realizare s-a oculapin prealabil, insusi proprietarul.

Chiar si asa, acesta nu a renutat la dusumea.

Considerand existenta dusumelei la interiorul foisorului, ca si un mic avantaj al noului produs.

Dincolo de acest aspect este bine de stiul faptul ca si acest foisor, ca de altfel toate celelalte modele asemanatoare este tratat cu lac cerat pe baza de apa de calitate superioara.

Acesta este impetuos necesar pentru asigurarea unei bune protectii impotriva tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Asa ca, noi speram ca acest model traditional de foisor din lemn sa se poata transpune intr-un viitor proiect de amenajare a propriei curti, cu un produs de calitate superoara.