Gardulete decorative din lemn

Daca ati comandat deja un model de gard pentru curtea dumneavoastra este bine de stiut ca la interiorul curtii puteti folosi pentru amenajarea diferitelor perimetre acele gardulete decorative realizate tot din lemn de rasinoase.

Dincolo de acest aspect este important sa acordati atentie maximaacestui model de gard matrice care reprezinta o optiune extrem de viabila pentru amenajarea acestei curti.

Gardul din imaginile atasate aici este executat de firma noastra pe baza lamaelelor din lemn de rasinoase de 14 cm latime cu 2 cm grosime, rotungite pe muchii. Acestea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei stratuti, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Si asta pentru obtinerea unei bune protectii a lemnului impotriva intemperiilor.

Panourile acestui model de gard nu depasesc lungimea de 2 m si sunt fixate in fundatia principala a gardului, atat cu ajutorul stalpilor de rezistenta, precum si cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

Acestea din urma, fiind mascate inteligent cu ajutorul lamelelor din acelasi material, lemnul de brad bine slefuit si finisat.

 

 

Gardulete decorative din lemn1 Gardulete decorative din lemn2 Gardulete decorative din lemn3 Gardulete decorative din lemn4 Gardulete decorative din lemn5 Gardulete decorative din lemn6 Gardulete decorative din lemn7 Gardulete decorative din lemn8 Gardulete decorative din lemn9 Gardulete decorative din lemn10