Modele foisoare din lemn Ploiesti

In cei peste 10 ani de experienta in ce priveste realizarea corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare ne-am confruntat cu cele mai diverse situatii si probleme, ceea ce nu a facut altceva, decat sa ne faca sa combinam tot mai multe idei necesare pentru realizarea acestor corpuri de mobilier de gradina.

Asa am ajuns si la modelul de foisor de gradina pe care vi-l prezentam si dumneavoastra in urmatoarele randuri, dar si in imaginile atasate.

Si tot asa au ajuns la realizarea celorlalte modele de foisoare din lemn, Ploiesti.

In imaginile atasate va prezentam un model de foisor octogonal pentru a carui montare a fost nevoie mai intai realizarea unei placi din ciment care constituie postamentul principal.

Foisorul are un diametru de 4 m si o inaltime de 2,2 m.

Este realizat din lemn de rasinoase cu stalpi de rezistenta de 10-11 cm grosime.

La baza foisorul are o balustrada cu mana curenta inalta de aproximativ 1 m.

Aceasta este realizata din lamele usor distantate, cu model traditional.

Balustrada este usor distantata de la nivelul solului si emana un efect extrem de interesant pentru intreg ansamblul. Iar in partea superioara foisorul este prevazut cu contravantuiri dar si cu un gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta, in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare maron si este vopsit in culoarea PIN.

Pentru o buna rezistenta impotriva intemperiilor, respectivul model de foisor este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar daca nuanta foisorului din imagine constituie un impediment, atunci dumneavoastra puteti opta pentru obtinerea unei alte nuante din cele existente in paletarul de culori disponibil la producator.

Este bine de stiut faptul ca acest model de foisor este unul pentru care au optat o serie de buna parte dintre clientii nostri.

Si asta, pentru ca modelul respectiv de foisor are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil din curtea dumneavoastra.

 

Modele foisoare din lemn Ploiesti1 Modele foisoare din lemn Ploiesti2 Modele foisoare din lemn Ploiesti3 Modele foisoare din lemn Ploiesti4 Modele foisoare din lemn Ploiesti5 Modele foisoare din lemn Ploiesti6 Modele foisoare din lemn Ploiesti7 Modele foisoare din lemn Ploiesti8 Modele foisoare din lemn Ploiesti9 Modele foisoare din lemn Ploiesti10