Modele foisoare din lemn Pitesti

Foisoarele de gradina executate de firma noastra sunt realizate la marimi si dimensiuni din cele mai diverse. Asa s-a ajuns in situatia realizarii acestui model de foisor care poate fi transformat extrem de usor intr-o bucatarie de vara, ca multe alte modele de foisoare din lemn, de mari dimensiuni.

Asa a luat nastere foisorul Pitesti. Un corp de mobilier pentru gradina, de mari dimensiuni si care poate fi utilizat la fel de bine pe parcursul intregului an, indiferent de anotimp.

Acest model de foisor are o lungime de 10 m si o latime de 5 m ceea ce il face extrem de incapator la interior.

Foisorul este realizat din lem de rasinoase cu partile laterale executate din lambriu plin cu balustrada din lamele usor distantate cu model traditional.

Iar in partea superioara foisorul este dotat cu contravantuiri si este acoperit cu sindrila bituminoasa.

Iar pentru o buna rezistena impotriva intemperiilor foisorul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

La interior acest model de foisor este prevazut cu dusumea, canapele si fotolii, masuta, toate realizate din lemn masiv bine lacuit si finisat.

Dincolo de acest aspect foisorul este utilat cu toate componentele necesare unei bucatarii de vara cu gratar, cuptor, chiuveta si frigidere.

In conditiile date, foisorul nostru are capacitatea de a va crea confortul de care aveti nevoie intr-un astfel de loc creat special pentru relaxare si odihna. Dupa o zi stresanta la locul de munca amplificata de aglomeratia din trafic.

Foisorul din imagine reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unui astfel de spatiu destinat in general relaxarii.

 

 

 

Modele foisoare din lemn Pitesti1 Modele foisoare din lemn Pitesti2 Modele foisoare din lemn Pitesti3 Modele foisoare din lemn Pitesti4 Modele foisoare din lemn Pitesti5 Modele foisoare din lemn Pitesti6 Modele foisoare din lemn Pitesti7 Modele foisoare din lemn Pitesti8 Modele foisoare din lemn Pitesti9 Modele foisoare din lemn Pitesti10 Modele foisoare din lemn Pitesti11 Modele foisoare din lemn Pitesti12 Modele foisoare din lemn Pitesti13 Modele foisoare din lemn Pitesti14 Modele foisoare din lemn Pitesti15 Modele foisoare din lemn Pitesti16 Modele foisoare din lemn Pitesti17 Modele foisoare din lemn Pitesti18 Modele foisoare din lemn Pitesti19 Modele foisoare din lemn Pitesti20 Modele foisoare din lemn Pitesti21 Modele foisoare din lemn Pitesti22 Modele foisoare din lemn Pitesti23 Modele foisoare din lemn Pitesti24 Modele foisoare din lemn Pitesti25 Modele foisoare din lemn Pitesti26 Modele foisoare din lemn Pitesti27 Modele foisoare din lemn Pitesti28 Modele foisoare din lemn Pitesti29 Modele foisoare din lemn Pitesti30 Modele foisoare din lemn Pitesti31 Modele foisoare din lemn Pitesti32 Modele foisoare din lemn Pitesti33 Modele foisoare din lemn Pitesti34 Modele foisoare din lemn Pitesti35 Modele foisoare din lemn Pitesti36 Modele foisoare din lemn Pitesti37 Modele foisoare din lemn Pitesti38 Modele foisoare din lemn Pitesti39 Modele foisoare din lemn Pitesti40 Modele foisoare din lemn Pitesti41 Modele foisoare din lemn Pitesti42 Modele foisoare din lemn Pitesti43 Modele foisoare din lemn Pitesti44 Modele foisoare din lemn Pitesti45 Modele foisoare din lemn Pitesti46 Modele foisoare din lemn Pitesti47 Modele foisoare din lemn Pitesti48 Modele foisoare din lemn Pitesti49 Modele foisoare din lemn Pitesti50 Modele foisoare din lemn Pitesti51 Modele foisoare din lemn Pitesti52 Modele foisoare din lemn Pitesti53 Modele foisoare din lemn Pitesti54 Modele foisoare din lemn Pitesti55 Modele foisoare din lemn Pitesti56 Modele foisoare din lemn Pitesti57 Modele foisoare din lemn Pitesti58 Modele foisoare din lemn Pitesti59 Modele foisoare din lemn Pitesti60 Modele foisoare din lemn Pitesti61 Modele foisoare din lemn Pitesti62 Modele foisoare din lemn Pitesti63 Modele foisoare din lemn Pitesti64 Modele foisoare din lemn Pitesti65 Modele foisoare din lemn Pitesti66 Modele foisoare din lemn Pitesti67 Modele foisoare din lemn Pitesti68 Modele foisoare din lemn Pitesti69 Modele foisoare din lemn Pitesti70 Modele foisoare din lemn Pitesti71 Modele foisoare din lemn Pitesti72 Modele foisoare din lemn Pitesti73 Modele foisoare din lemn Pitesti74 Modele foisoare din lemn Pitesti75 Modele foisoare din lemn Pitesti76