Modele foisoare din lemn Buzau

Daca aveti o curte sau o gradina de mari dimensiuni si care sa permita montarea unui foisor din lemn, atunci nu trebuie sa mai stati pe ganduri ar trebui sa actionati cum se cuvine, intr-un timp cat mai scurt, in vederea obtinerii produsului dorit.

Pentru o mai buna orientare in ce priveste alegeerea unui foisor de gradina va prezentam aici un altfel de model de foisoare din lemn.

Este vorba despre un foisor de gradina Buzau. Acesta este realizat intr-o forma octogonala cu doua dintre laturi mult mai mari decat restul laturilor.

Ceea ce inseamna ca foisorul are doua laturi neregulate.

Si este foarte interesant atat prin forma cat si prin culoare.

Foisorul este realizat la interior cu dusumea si este sustinut de stalpii de rezistenta de 10 – 11 cm grosime.

Acest5a este inconjurat de o balustrada cu lamele inguste si distanate intre ele, al carui model se regaseste si la garduletul decorativ de la partea superioara a foisorului.

Acolo unde isi fac simtita prezenta si acele contravantuiri realizate de asemenea cu decupaje clasice.

In partea superioara foisorul poate fi acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Daca acordati atentie maxima detaliior fiecarui corp de mobilier pentru gradina veti putea sti cu siguranta care dintre modelele de foisoare s-ar putea incadra in cerintele dumneavoastra.

Mai ales in situatia in care foisoarele executate de noi sunt tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Numai in aceste conditii foisorul poate beneficia de o buna rezistenta, pentru o perioada de mai multi ani consecutivi.

Modele foisoare din lemn Buzau1