Modele foisoare din lemn Bucuresti

Fiecare din modele de foisoare executate de firma noastra isi poate gasi locul potrivit in functie de cat de bine sunt apreciate.

Si pentru ca noi va prezentam numai foisoare executate de firma noastra, asta inseamna ca fiecare model in parte si-a gasit locul bine meritat acolo unde in prezent este apreciat la justa lui valoare.

Si pentru ca aici vorbim despre o mare diversitate de modele de foisoare de gradina incercam sa va prezentam alte modele de foisoare din lemn pentru gradina Bucuresti.

Un astfel de model de foisor cum este si cel din imaginile alaturate reprezinta o idee extrem de interesanta despre cum ar trebui sa arate un foisor pentru plaja sau de ce nu pentru gradina, cu accente exotice, asa cum se poate observa si din imaginile noastre.

Acesta este bine distantat de la nivelul solului, fapt pentru care accesul se face cu ajutorul a doua trepte. Foisorul are patru stalpi de rezistenta de 10-11 cm grosime.

Este inconjurat de o balustrada cu un model atipic. Iar la interior foisorul este amenajat cu dusumea si bancute de jur imprejurul foisorului.

Bancute care optional pot fi decorate cu saltele si perne decorative.

Astfel incat confortul oferit sa poata fi mult imbunatatit.

In partea superioara foisorul este dotat cu paravantuiri si este acoperit, nu cu sindrila bituminoasa, ci cu prelata, de obicei de culoare deschisa.

Aspect care ne duce cu gandul la zonele estivale.

Dincolo de asta, foisorul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

De asemenea este bine de stiut faptul ca foisorul poate fi decorat in oricare din culorile preferate de client si care sunt disponibile la producator.

 

 

 

Modele foisoare din lemn Bucuresti1 Modele foisoare din lemn Bucuresti2 Modele foisoare din lemn Bucuresti3 Modele foisoare din lemn Bucuresti4 Modele foisoare din lemn Bucuresti5 Modele foisoare din lemn Bucuresti6 Modele foisoare din lemn Bucuresti7 Modele foisoare din lemn Bucuresti8 Modele foisoare din lemn Bucuresti9 Modele foisoare din lemn Bucuresti10 Modele foisoare din lemn Bucuresti11 Modele foisoare din lemn Bucuresti12 Modele foisoare din lemn Bucuresti13 Modele foisoare din lemn Bucuresti14 Modele foisoare din lemn Bucuresti15 Modele foisoare din lemn Bucuresti16 Modele foisoare din lemn Bucuresti17 Modele foisoare din lemn Bucuresti18 Modele foisoare din lemn Bucuresti19 Modele foisoare din lemn Bucuresti20 Modele foisoare din lemn Bucuresti21 Modele foisoare din lemn Bucuresti22 Modele foisoare din lemn Bucuresti23