Garduri decorative din lemn Alexandria

Pe langa modelele de garduri tip matrice sau model jaluzea, aceste modele de garduri decorative din lemn Alexandria reprezinta o solutie de amenajare a unei curti, indiferent de culoarea gardului. Si asta datorita faptului ca gardurile din lemn, indiferent de modelul ales sunt bine tratate impotriva agentilor externi, ploaie, vant, soare sau ger cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Tocmai din acest motiv, va prezentam aici un model de gard tip jaluzea realizat din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime. Gardul este de culoare wenge si este amplasat pe o fundatie din ciment de aproximativ 25-30 cm inaltime.

La acest model de gard sustinerea panourilor este bazata pe tevile rectangulare mascate inteligent cu lambriu de aceeasi calitate superioara, ca si restul lamelelor.

 

 

 

Garduri decorative din lemn Alexandria1 Garduri decorative din lemn Alexandria2 Garduri decorative din lemn Alexandria3 Garduri decorative din lemn Alexandria4 Garduri decorative din lemn Alexandria5 Garduri decorative din lemn Alexandria6 Garduri decorative din lemn Alexandria7 Garduri decorative din lemn Alexandria8 Garduri decorative din lemn Alexandria9 Garduri decorative din lemn Alexandria10 Garduri decorative din lemn Alexandria11 Garduri decorative din lemn Alexandria12 Garduri decorative din lemn Alexandria13 Garduri decorative din lemn Alexandria14 Garduri decorative din lemn Alexandria15 Garduri decorative din lemn Alexandria16 Garduri decorative din lemn Alexandria17 Garduri decorative din lemn Alexandria18 Garduri decorative din lemn Alexandria19 Garduri decorative din lemn Alexandria20 Garduri decorative din lemn Alexandria21 Garduri decorative din lemn Alexandria22 Garduri decorative din lemn Alexandria23