Garduri din lemn cu lamele orizontale

Fie ca este vorba despre un model de gard tip matrice sau unul tip jaluzea, aceste garduri din lemn cu lamele orizontale sunt tot mai solicitate in ultimul timp. Ceea ce ne face sa credem ca tot mai multe persoane incep sa aprecieze lemnul la justa lui valoare, indiferent de nuanta sau textura.

Tomai din acest motiv va prezentam aici un model de gard tip matrice care are capacitatea de a fi la fel fel de atractiv indiferent ca este vorba de interiorul sau exteriorul unei curti.

Gardul este realizat pe baza unei fundatii nu prea inalta cu stalpi de ciment doar la extreme si cu tevi rectangulare din doi in doi metri.

Tevile rectangulare au interesantul rol de sustineree a panourilor de gard. Si sunt cu atat mai atractive, cu cat acestea sunt mascate cu lamele din aceeasi textura.

Si astfel gardul sa poata imprumuta un aspect de continuitate.

Acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Ceea ce face ca respectivul model de gard sa beneficieze de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Cu alte cuvinte, puteti alege cu incredere acest model de gard, indiferent de culoare si astfel va veti putea bucura de o buna protectie pentru o perioada lunga de timp.

 

 

 

Garduri din lemn cu lamele orizontale1 Garduri din lemn cu lamele orizontale2 Garduri din lemn cu lamele orizontale3 Garduri din lemn cu lamele orizontale4 Garduri din lemn cu lamele orizontale5 Garduri din lemn cu lamele orizontale6 Garduri din lemn cu lamele orizontale7 Garduri din lemn cu lamele orizontale8 Garduri din lemn cu lamele orizontale9 Garduri din lemn cu lamele orizontale10 Garduri din lemn cu lamele orizontale11