Garduri din lemn cu lamele orizontale Caracal

De-a lungul experientei noastre in prelucrarea lemnului de rasinoase, clientii nostrii si-au exprimat dorinta de a achizitiona garduri din lemn cu lamele orizontale, verticale sau un alt model personalizat, asa cum este si acest model de gard Caracal.

Acesta este un model de gard care face diferenta fata de celelalte modele cu care ne-am obisnuit pana in prezent. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Practic, este vorba despre un model de gard a carui rama principala este realizata din lemn masiv de rasinoase de 8 cm grosime. Principalul cadru de sustinere a garduletului decorativ de la interiorul ramei principale.

La randul lui garduletul decorativ este compus prin imbinarea lamelelor de resinoase de tip fideluta, de aceasta data in model de romb.

Si ca oricare alt produs din lemn de rasinoase, chiar si acest model de gard este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Culoarea acestui model de gard este PIN. Iar daca doriti, nuanta respectivul model de gard poate fi aleasa in functie de preferintele dumneavoastra.

Garduri din lemn cu lamele orizontale Caracal1 Garduri din lemn cu lamele orizontale Caracal2