Garduri din lemn cu lamele verticale

Aveti o curte situata pe un loc in panta si nu gasiti o solutie de amenajare ? Noi va asiguram ca aceasta chiar nu este o problema. Si totodata venim si cu solutia viabila, prin prezentarea acestui model de gard care poate fi analizat chiar si din imaginile alaturate aici.

Fie ca alegeti un model de garduri din lemn cu lamele verticale, fie ca alegeti un model de garduri orientate in plan orizontal, cand vine vorba de amenajarea unui teren in panta, totul tine de cat de bine este realizata fundatia, principalul postament al gardului.

Tocmai din acest motiv va prezentam aici un interesant model de gard, cu o fundatie de aproximativ 30-40 cm inaltime, cu stalpi principali de sustinere de 20 cm grosime. Acestia din urma fiind pilonii de sustinere pentru panourile din lemn.

In ceea ce priveste partea din lemn a gardului, aceasta este realizata din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Datorita lungimii destul de mari a suprafetei de imprejmuire, cat si a pantei cu un unghi nnu prea mare, gardul este realizat cu cate doua panouri loa acelasi nivel.

Panourile sunt realizate din lamele orientate in plan orizontal si care beneficiaza de o protectie mult sporita impotriva intemperiilor. Prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca, respectivul model de gard isis poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

 
Garduri din lemn cu lamele verticale 1 Garduri din lemn cu lamele verticale 2 Garduri din lemn cu lamele verticale 3 Garduri din lemn cu lamele verticale 4 Garduri din lemn cu lamele verticale 5 Garduri din lemn cu lamele verticale 6 Garduri din lemn cu lamele verticale 7 Garduri din lemn cu lamele verticale 8 Garduri din lemn cu lamele verticale 9 Garduri din lemn cu lamele verticale 10 Garduri din lemn cu lamele verticale 11 Garduri din lemn cu lamele verticale 12 Garduri din lemn cu lamele verticale 13 Garduri din lemn cu lamele verticale 14 Garduri din lemn cu lamele verticale 15 Garduri din lemn cu lamele verticale 16 Garduri din lemn cu lamele verticale 17 Garduri din lemn cu lamele verticale 18 Garduri din lemn cu lamele verticale 19 Garduri din lemn cu lamele verticale 20 Garduri din lemn cu lamele verticale 21 Garduri din lemn cu lamele verticale 22 Garduri din lemn cu lamele verticale 23 Garduri din lemn cu lamele verticale 24